Avainasiakkuus

Kanta-asiakas on nyt Avainasiakas!

Yhteistyöapteekit (YTA) ja Avainapteekit yhdistyivät Avainapteekki-nimen alle Suomen suurimmaksi apteekkiketjuksi. Sen seuraksena kanta-asiakkaamme ovat jatkossa Avainasiakkaita. Avainasiakkaana kerrytät ostohyvitystä kaikista muista paitsi reseptiostoista. Ostohyvitys määräytyy ostosten määrästä (kts. taulukko alla). Ostohyvitysalennuksen saat suoraan kassalla. Ostohyvityksen kertyminen ja käyttäminen edellyttää tunnistautumista kassalla (esim. Kela-kortilla). Ostohyvityksen saat vapaakaupan tuotteista, siis muista kuin lääkkeistä. Apteekin Terveyspisteen palvelut eivät kerrytä ostohyvitystä, mutta saat niistä ostohyvitysalennuksen.

Ostot/vuosi           Hyvitys

50 ‐100 €                1 %

101‐200 €               2 %

201‐300 €               3 %

301‐500 €               4 % 

500€>                      5 % 


Keuruun Apteekin Avainasiakkaana saat reseptien uusinnan ja ulkomaankopiot ilmaiseksi (normaalisti reseptien uusinta 2 € per kerta ja ulkomaankopiot 0,20 € per kopio).  Saat myös tietoa sähköpostin tai älypuhelimen  sovelluksen (Minun Apteekkini) kautta tarjouksista ja tapahtumista. Kohdennamme tarjouksia myös pelkästään kanta-asiakkaille, joten niitä kannattaa kysellä apteekista, jos et saa viestejä sähköpostiin tai puhelimeen.

Pyrimme kohdentamaan sopivia tarjouksia kullekin asiakkaalle. Tämän takia olisi hyvä tunnistautua kassalla aina kun teet ostoksia. Näin varmistat myös ostohyvityksen kertymisen ostoistasi.

Parantaa lääkitysturvallisuutta

Reseptiostoksesi tallentuvat apteekkimme tietojärjestelmään aina asioidessasi meillä. Henkilökunta pystyy tarkistamaan käyttämäsi lääkkeiden yhteensopivuuden sitä paremmin mitä kattavampi rekisterimme on.

Liittyminen on helppoa

Avainasiakkaaksi voit liittyä täyttämällä apteekista saatavan lomakkeen tai netin kautta osoitteessa www.avainapteekit.fi (Avainasiakkuus/Liity Avainasiakkaaksi). Valitse apteekiksi Keuruun Apteekki ja täytä pyydettävät tiedot. Kun olemme käsitelleet hakemuksesi apteekissa (saamme sen sähköpostin välityksellä), avainasiakkuutesi on kunnossa. Myös älypuhelimen sovelluksen (Minun Apteekkini) kautta liittyneet liitetään Avainasiakkaaksi kuukausittain, joten nopeammin ostohyvityksiin pääset ilmoittautumalla suoraan apteekissa. Liittyminen ei velvoita mihinkään ja siitä voi luopua milloin vain ilmoittamalla sen apteekkiin.

Ns. vanhoilta kanta-asiakkailta tulemme kysymään alkuvuoden aikana, haluatteko jatkaa Avainasiakkaana, mutta ostohyvitys kertyy joka tapauksessa vuoden alusta, jos tunnistaudut ostoksia tehdessä. Samalla tarkistamme yhteystiedot ja otamme tarvittaessa uuden kirjallisen suostumuksen Avainasiakkuudesta (jos sähköposti käytössä).