Kanta-asiakkuus

Rahanarvoista etua

Keuruun Apteekin kanta-asiakkaana saat reseptien uusinnan ja ulkomaankopiot ilmaiseksi (normaalisti reseptien uusinta 2 € per kerta ja ulkomaankopiot 0,20 € per kopio).  Saat myös tietoa sähköpostin tai älypuhelimen  sovelluksen (Minun Apteekkini) kautta tarjouksista ja tapahtumista. Kohdennamme tarjouksia myös pelkästään kanta-asiakkaille, joten niitä kannattaa kysellä apteekista, jos et saa viestejä sähköpostiin tai puhelimeen.

Pyrimme kohdentamaan sopivia tarjouksia kullekin asiakkaalle. Tämän takia olisi hyvä tunnistautua kassalla aina kun teet ostoksia. Näin varmistat myös mahdollisen kanta-asiakasalennuksen ostoistasi.

Parantaa lääkitysturvallisuutta

Reseptiostoksesi tallentuvat apteekkimme tietojärjestelmään aina asioidessasi meillä. Henkilökunta pystyy tarkistamaan käyttämäsi lääkkeiden yhteensopivuuden sitä paremmin mitä kattavampi rekisterimme on.

Liittyminen on helppoa

Kanta-asiakkaaksi voit liittyä täyttämällä apteekista saatavan lomakkeen tai älypuhelimen sovelluksen (Minun Apteekkini) kautta. Liittyminen ei velvoita mihinkään ja siitä voi luopua milloin vain ilmoittamalla sen apteekkiin. Annamme kaikille uusille kanta-asiakkaille liittymislahjan.