Ajankohtaista

Sydänviikko

Kansallista Sydänviikkoa vietetään 16.-22.4. myös Keuruun Apteekissa

Keurusseudun Sydänyhdistys tekee ilmaisia verenpainemittauksia sekä antaa terveysvalistusta torstaina 19.4. klo 9-12. Lisäksi aiheeseen liittyviä tuotetarjouksia. Arvomme sydänviikolla kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakkaidemme kesken Apteqin verenpainemittarin, arvo n. 90 euroa.

Tietosuojaseloste 8.4.2018

Tietosuojaseloste julkaistu apteekin verkkosivuilla. 

Euroopan Unionissa tulee voimaan uusi tietosuoja-asetus, GDPR (General Data Protection Regulation) 25.5.2018. Se velvoittaa kaikki esim. henkilörekistereitä pitävät tahot kirjaamaan ja julkaisemaan tietosuojaselosteen. Keuruun Apteekin tietosuojaseloste löytyy näiltä sivuilta. Käy tutustumassa.

GoKeuruu

http://gokeuruu.fi/

GoKeuruu on Keurusseudun yrittäjien, yhdistysten ja Keuruun kaupungin yhteinen mobiilisovellus, josta löytyy koko Keuruun tarjonta vain yhden napinpainalluksen alta. Sovelluksesta löytyvät helposti liikuntapaikat, nähtävyydet, yritykset ja palvelut, tapahtumat, ruokapaikat, vapaa-ajan viettomahdollisuudet jne. Mobiilisovelluksen tarkoituksena on palvella kaupungin omia asukkaita, mutta erityisesti matkailijoita löytämään paremmin paikallista tarjontaa ja palveluita.

GoKeuruu-mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi.