Ajankohtaista

Uutena palveluna nyt hieronnat

Uutena palveluna nyt hieronnat

TerveysAkselin kauneuspisteessä on nyt tarjolla myös hieronnat. Hierojaopiskelija Sara Tervonen tekee hierontoja muutamina päivinä viikossa ja välillä viikonloppuisinkin. Kunnes Sara saa koulutetun hierojan paperit kuntoon, tekee hän opiskelijana hieronnat erittäin edulliseen opiskelijahintaan:

Hieronnat opiskelijahinnoin

30 minuuttia 28

45 minuuttia 35 €

60 minuuttia 45 €

90 minuuttia 60 €

Voit varata hieronnan sähköisestä varausjärjestelmästä (ajanvaraus) tai soittamalla TerveysAkselin puhelimeen (044-780 8547) tai kysymällä apteekista. Huomioi, että varatun hieronta-ajan voi perua vähintään vuorokausi (24 tuntia) ennen varattua aikaa. Muuten laskutamme käyttämättömästä ajasta 50 % hieronnan hinnasta.

Nyt on aika ottaa ensimmäinen puutiaisaivokuumerokote

Nyt on aika ottaa ensimmäinen puutiaisaivokuumerokote

Tiesitkö?

Puutiaisaivokuumeelta voit suojautua rokottautumalla. Jotta immuniteetti saavutettaisiin ennen keväällä alkavaa puutiaiskautta, olisi ensimmäinen kolmesta rokoteannoksesta hyvä ottaa juuri nyt. Rokotteen pistäminen ostoksen yhteydessä maksaa vain 5 euroa. Tarvittaessa meidän kautta hankittava resepti rokotteelle maksaa 15 euroa. Itse rokote maksaa noin 30 euroa.

Perusohjelma Tavanomainen ohjelma   ...... Nopeutettu ohjelma

1. annos         Valittu rokotuspäivä       ......... Valittu rokotuspäivä

2. annos         1-3 kk 1. rokotteen jälkeen     14 päivää 1. rokotteen jälkeen

3. annos         5-12 kk 2. rokotteen jälkeen   5-12 kk 2. rokotteen jälkeen

Kysy lisää ja varaa aika koko perheelle! Puh. 044 780 8547 tai 014 720 105.

Oletko jo tutustunut apteekin uuteen mobiilisovellukseen, Treetiin. Katso lisätietoja täältä.

Luustotiheysmittaus TerveysAkselista

Luustotiheysmittaus TerveysAkselista

Nyt on saatavilla käsivarresta tehtävä luustomittaus TerveysAkselista. Mittaus tehdään sairaanhoitajan vastaanotolla ultraääneen perustavalla OsCare Sono -mittarilla. Tutkimukseen varataan korkeintaan puoli tuntia aikaa ja sen hinta on 15 euroa. Luun kvantitatiivinen ultraäänitutkimus on tarkoitettu osteoporoosin diagnosoinnin, seulonnan ja seurannan apuvälineeksi.

Varaa aika soittamalla (0447808547) tai nettiajanvarauksesta ( www.keuruunapteekki.fi/nettivaraus/ ) sairaanhoitajan yleisvastaanotolle. Kerro lisätiedoissa, että haluat luustomittauksen.

Verkkoapteekki avattu

Verkkoapteekki avattu

Keuruun Apteekin verkkoapteekki on avattu! Verkkoapteekki toimii Treet-mobiilisovelluksen kautta. Voit tehdä sen kautta ostokset, myös reseptilääkkeiden. Ostosten lisäksi saat myös ajantasaisen lääkelistan käyttämistäsi tuotteista. Lista täydentyy sitä mukaa, kun asioit Avainapteekissa. Voimme myös antaa neuvontaa joko puhelimitse tai chatin (=verkon) välityksellä. Voit myös pyytää esim. reseptin uusintaa Treetin välityksellä (ilmaista kaikille Treetin kautta tehtynä). Tuomme myös ostoksesi kotiin saakka, tarvittaessa. Tällä hetkellä raja on 20 km Keuruun Apteekista.


  • Automaattiset lääkelistat.
  • Turvallinen ammattilaisen tarjoama neuvonta.
  • Reseptilääkkeet ja käsikauppa-tuotteet helposti.
  • Kuljetus kotiin tarvittaessa.

Tutustu tarkemmin katsomalla Treet-verkkokaupan sivut.

TerveysAkselin uudet palvelut

TerveysAkselin uudet palvelut

TerveysAkseli Oy täytti hiljattain 2 vuotta. Olemme lisänneet/muokanneet sairaahoitajan palveluita (Terveyspiste) sekä tarjoamme kokonaan uutena palveluna kosmetologin hoidot (Kauneuspiste), mm. jalka-, käsi- ja kasvohoidot. Uusi palveluesite on myös julkaistu, hae omasi apteekistamme.

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetus

Lääkkeiden kotiinkuljetus Keuruun Apteekista koronaviruksen aiheuttaman pandemian aikana


Keuruun Apteekilla on ollut lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelu jo ennen nykyistä pandemiaa apteekin kotisivuilla mainituilla hinnoilla. Nykyinen tilanne muuttaa palvelua väliaikaisesti seuraavasti:

-        Voit tilata myös reseptilääkkeitä puhelimitse (044 7808547) ilman erityistä tunnistautumista puhelun aikana

-        Asiakkaalle ei voida toimittaa puhelinasioinnin perusteella huumausaineita eikä säilytettävää lääkemääräystä edellyttäviä lääkkeitä (esim. erityisluvalliset lääkkeet). PKV-lääkkeitä (keskushermostoon vaikuttavat lääkkeet, yleensä ns. kolmio-lääkkeet) voi toimittaa vain pienimmän pakkauskoon.

-        Apteekin pitää varmistaa, että reseptilääkkeen tilaaja vastaanottaa itse lääkkeen. Siksi lääkettä luovuttaessa tarkistamme asiakkaan henkilöllisyyden.

-        Apteekista toimitamme lääkkeitä korkeintaan 20 km päähän, muussa tapauksessa voi käyttää vaihtoehtoisia kuljetusmuotoja (esim. taksi). Tällöin perillemeno varmistetaan esim. asiakkaan puhelinsoitolla apteekkiin.

-        Palaamme kotiinkuljetuksen hinnoittelun osalta normaaliin 15.6. alkaen, kaikkien asiakkaiden osalta. Alla normaalihinnat:

o  0-5 km: 5 euroa/kuljetus

o  5-10 km: 7,5 euroa/kuljetus

o  10-20 km: 10 euroa/kuljetus

-        Maksu tapahtuu käteisellä tai pikalaskulla tai vanhoille laskutusasiakkaille suoraan kuukausilaskulle asiakkaan niin pyytäessä.

-        Toimitamme lääkkeitä kaksi kertaa viikossa. Toimituspäivät alustavasti tiistai ja torstai. Toivomme tilausta hyvissä ajoin etukäteen, esim. viikkoa aikaisemmin. Emme toimita lääkkeitä tilauspäivänä.

-        Toimitus tapahtuu iltapäivällä, noin klo 16-19. Asiakkaan kanssa sovitaan toimitus aina etukäteen, joko tilausta tehtäessä tai sen jälkeen erikseen.

-        Lääkkeen toimittaja toimii joka tilanteessa niin, että mahdolliset tartuntariskit molemmin puolin minimoidaan.

-        Tilaukset Keuruun Apteekkiin tehdään terveyspisteen numeroon 0447808547

Korona-viestintää

Korona-viestintää

Koronaviruksesta uutisoidaan vilkkaasti, mikä voi aiheuttaa huolta. Kausi-influenssaa ja tavallisia flunssaviruksia on nyt runsaasti liikkeellä. Kaikki hengitystieinfektiot eivät ole koronaviruksen aiheuttamia. Kaikkien virusten leviämistä voi estää samoilla keinoilla.


Näin estät hengitystieinfektioita aiheuttavia viruksia leviämästä


PESE KÄTESI VEDELLÄ JA SAIPPUALLA USEIN JA HUOLELLISESTI

• Kotiin tai työpaikalle saapuessasi

• Ennen ruokailua

• Yskimisen tai aivastuksen jälkeen

• WC-käynnin jälkeen Kuivaa kätesi huolellisesti. Käytä julkisissa tiloissa aina kertakäyttöpyyhkeitä. Jos vesi-saippuapesu ei ole mahdollista, käytä käsien desinfektioainetta.


SUOJAA SUUSI JA NENÄSI KERTAKÄYTTÖNENÄLIINALLA, KUN YSKIT TAI AIVASTAT

• Jos nenäliinaa ei ole, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

• Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.

• Suu-nenäsuojuksen käyttö ei yleensä ole tarpeellista tartunnalta suojautumisen kannalta. Jos olet sairas, voit suojata läheisiäsi käyttämällä suu-nenäsuojusta.


VÄLTÄ TARPEETONTA KOSKETUSTA TARTUNTAVAARALLISIIN PINTOIHIN

• Vältä koskettamasta kaiteita ja muita tukirakenteita julkisissa tiloissa ja kulkuvälineissä.

• Vältä koskettelemasta käsillä suuta, silmiä tai kasvojen aluetta.

• Vältä epidemiatilanteessa kättelemistä.


JOS EPÄILET SAANEESI TARTUNNAN

• Influenssan oireita ovat korkea kuume, hengitystieoireet, kuten kurkkukipu, yskä ja nuha, jäsenten särky, vilunväristykset, päänsärky ja väsymys.

• Uuden koronaviruksen tyypillisiä oireita ovat kurkkukipu, yskä, kuume, hengenahdistus, lihaskivut ja päänsärky.

• Jos sinulla on syytä epäillä influenssa- tai koronavirustartuntaa, pysy kotona ja ota yhteys terveydenhuoltoon puhelimitse.

Aukioloajan muutos

Aukioloajan muutos

Arki-iltojen aukioloaika muuttuu. Jatkossa suljemme klo 18. Suurimpana syynä terveysaseman iltapäivystyksen lyhentyminen kahdella tunnilla.

UUSI PALVELU Keuruun Apteekin Terveyspisteestä!

UUSI PALVELU Keuruun Apteekin Terveyspisteestä!

Nyt saatavana Keuruulla Firstbeat hyvinvointianalyysi!

Firstbeatin tavoitteena on löytää tasapaino tekemisen ja levon välille, sekä selvittää oma kuntotaso.


Hyvinvointi on valintoja


Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.


Saa selville oma kuntotasosi osana Hyvinvointianalyysia


Kunnon kehittäminen on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä hyvä kestävyyskunto parantaa tutkitusti unen laatua ja stressinhallintaa sekä tuottaa monipuolisia terveyshyötyjä ja lisää laadukkaita elinvuosia. Kestävyyskunnon selvittäminen on aiemmin vaatinut laboratoriotason olosuhteita tai maksimaalista suoritusta, mutta nyt voit mitata oman kuntotasosi helposti osana Hyvinvointianalyysia vain puolen tunnin reippaasta kävelylenkistä.

  • Helppo ja turvallinen toteuttaa: sopii kaiken kuntoisille.
  • Ymmärrettävä: saa selville, oletko ikäiseksesi hyvässä vai heikossa kunnossa.
  • Kannustava: motivoi seuraamaan kunnon kehittymistä ja liikkumaan oikein.


Ota yhteys Keuruun Apteekin Terveyspisteeseen soittamalla (puh. 044 7808547) tai käymällä paikan päällä, niin sovitaan mittaus Sinulle. Palaute mittauksesta voidaan sopia myös annettavaksi puhelimitse, mikäli et pääse paikan päälle. Myös ryhmille!


Katso Youtubesta video:

https://www.youtube.com/watch?v=fkUz4yShV20&feature=player_embedded


Avainapteekki

Avainapteekki

Hyvä asiakkaamme,

Olemme 1.1.2019 alkaen osa Avainapteekit- ketjua.

Vuoden 2019 alusta nykyinen kanta-asiakkuutesi muuttuu Avainasiakkuudeksi. Uudeksi avainasiakkaaksi pääset täyttämällä lomakkeen apteekissa tai www.avainapteekit.fi -sivustolla.

Avainapteekki on lähelläsi

Avainapteekit ovat kaikki yksityisiä suomalaisia apteekkeja. Avainapteekit ovat kehittäneet avainasiakasohjelman, joka palkitsee ostojen keskittämisen huomattavilla eduilla.

Ostohyvitysalennus heti kassalla

Ostot vuodessa  alennus‐% 

50 ‐100 €              1 %
101‐200 €             2 %
201‐300 €             3 %
301‐500 €             4 %
500€>                    5 % 

Avainapteekit pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin ostohyvitystaulukossa.

• Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Ostohyvitystä saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

• Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissasi.

Vaihtuvia tarjouksia

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit‐lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avaintarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekeissa.

Kaikki ostotietosi tallentuvat Avainapteekkien asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta.

Maksuton reseptin uusiminen ja reseptikopio ulkomaanmatkaa varten

Keuruun Apteekin avainasiakkaana saat reseptien uusinnan ja ulkomaankopiot ilmaiseksi (normaalisti reseptien uusinta 2 € per kerta ja ulkomaankopiot 0,20 € per kopio).  Saat myös tietoa sähköpostin tai älypuhelimen  sovelluksen (Minun Apteekkini) kautta tarjouksista ja tapahtumista.


Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste julkaistu apteekin verkkosivuilla. 

Euroopan Unionissa tulee voimaan uusi tietosuoja-asetus, GDPR (General Data Protection Regulation) 25.5.2018. Se velvoittaa kaikki esim. henkilörekistereitä pitävät tahot kirjaamaan ja julkaisemaan tietosuojaselosteen. Keuruun Apteekin tietosuojaseloste löytyy näiltä sivuilta. Käy tutustumassa.