Ajankohtaista

Juhannuksen aukioloajat 17.6.2018

Olemme auki myös Juhannuksena!

Perjantaina, juhannusaattona, olemme auki aamusta klo 8.30 alkuiltapäivään klo 14.

Lauantaina, eli juhannuspäivänä, aukaisemme puoliltapäivin klo 12 ja suljemme klo 16.

Sunnuntaina olemme normaalisti auki, eli klo 12-16.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme iloista ja turvallista keskikesän juhlaa! Tervetuloa kuitenkin tarvittaessa kauempaakin.

PS. Oheinen kuva on Riisitunturin huipun Peililammelta.

Kesäkuun tarjoukset 5.6.2018

Joko luit Keuruun Apteekin asiakaslehden? Jos et sitä ole saanut (jaettu Keuruun alueella suoraan kotitalouksiin ilmaisjakeluna), hae oma kappaleesi apteekista. Hyvien artikkeleiden lisäksi paljon hyviä kuponkitarjouksia. Myös muita tarjouksia löytyy artikkeleista. Kannattaa lukea!

Tietosuojaseloste 8.4.2018

Tietosuojaseloste julkaistu apteekin verkkosivuilla. 

Euroopan Unionissa tulee voimaan uusi tietosuoja-asetus, GDPR (General Data Protection Regulation) 25.5.2018. Se velvoittaa kaikki esim. henkilörekistereitä pitävät tahot kirjaamaan ja julkaisemaan tietosuojaselosteen. Keuruun Apteekin tietosuojaseloste löytyy näiltä sivuilta. Käy tutustumassa.

GoKeuruu

http://gokeuruu.fi/

GoKeuruu on Keurusseudun yrittäjien, yhdistysten ja Keuruun kaupungin yhteinen mobiilisovellus, josta löytyy koko Keuruun tarjonta vain yhden napinpainalluksen alta. Sovelluksesta löytyvät helposti liikuntapaikat, nähtävyydet, yritykset ja palvelut, tapahtumat, ruokapaikat, vapaa-ajan viettomahdollisuudet jne. Mobiilisovelluksen tarkoituksena on palvella kaupungin omia asukkaita, mutta erityisesti matkailijoita löytämään paremmin paikallista tarjontaa ja palveluita.

GoKeuruu-mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi.