Ajankohtaista

Kuulopäivä 5.3.

Kuulopäivä 5.3.

Kuulopäivänä torstaina 5.3. sairaanhoitajamme katsoo korvien kuntoa aamupäivän ajan, klo 9-12, ilmaiseksi. Mahdolliset tarvittavat toimenpiteet tehdään toisella kertaa.


Tarjouksessa torstaista sunnuntaihin (5.-8.3.) Remo-Wax -tuotteet -15% sekä Fiilus Arkeen Zn+C 30 tablettia 9,90 (norm. 13,02).

Nivelpäivä ma 20.1.

Nivelpäivä ma 20.1.

Fysiolinen aluepäällikkö Pirkko Houtsonen kertomassa nivelrikkovalmisteista ja lääkkeettömästä kivunhoidosta Arthro- ja IcePower-tuotteilla klo 11-15. Arvontaa ja tarjouksia, tervetuloa!.

Aukioloajan muutos

Aukioloajan muutos

Arki-iltojen aukioloaika muuttuu. Jatkossa suljemme klo 18. Suurimpana syynä terveysaseman iltapäivystyksen lyhentyminen kahdella tunnilla.

Influenssarokotus

Influenssarokotus

Keuruun Apteekin terveyspisteestä, TerveysAkselista, saat influenssarokotteen edullisesti ja vaivattomasti. Kysy lisää tai varaa aika numerosta 044 780 8547, terveysakseli@gmail.com tai keuruunapteekki.fi/ajanvaraus.


Millainen sairaus influenssa on?


 • Influenssa on kuumeinen ja usein raju hengitysteiden infektiotauti
 • Influenssa on eri tauti kuin tavallinen nuhakuume. Sen oireita ovat kuume, lihaskivut, yskä ja muut hengitystieoireet.
 • Yleensä tauti paranee alle kahdessa viikossa
 • Influenssan yleisimpiä komplikaatioita ovat keuhkokuume, akuutti keuhkoputkentulehdus, poskiontelotulehdukset ja mm. astman paheneminen. Lapsilla välikorvantulehdus on yleisin influenssan jälkitauti.


Black Friday

Black Friday

Pimeät hinnat myös Keuruun Apteekista ja TerveysAkselista tulevana Black Friday -perjantaina. Tule tsekkaamaan huimat tarjoukset! Tarjouksia aina -90 %:iin asti! TerveysAkselista kolesterolimittaus -50%, kun varaat se perjantaina.

UUSI PALVELU Keuruun Apteekin Terveyspisteestä!

UUSI PALVELU Keuruun Apteekin Terveyspisteestä!

Nyt saatavana Keuruulla Firstbeat hyvinvointianalyysi!

Firstbeatin tavoitteena on löytää tasapaino tekemisen ja levon välille, sekä selvittää oma kuntotaso.


Hyvinvointi on valintoja


Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.


Saa selville oma kuntotasosi osana Hyvinvointianalyysia


Kunnon kehittäminen on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä hyvä kestävyyskunto parantaa tutkitusti unen laatua ja stressinhallintaa sekä tuottaa monipuolisia terveyshyötyjä ja lisää laadukkaita elinvuosia. Kestävyyskunnon selvittäminen on aiemmin vaatinut laboratoriotason olosuhteita tai maksimaalista suoritusta, mutta nyt voit mitata oman kuntotasosi helposti osana Hyvinvointianalyysia vain puolen tunnin reippaasta kävelylenkistä.

 • Helppo ja turvallinen toteuttaa: sopii kaiken kuntoisille.
 • Ymmärrettävä: saa selville, oletko ikäiseksesi hyvässä vai heikossa kunnossa.
 • Kannustava: motivoi seuraamaan kunnon kehittymistä ja liikkumaan oikein.


Ota yhteys Keuruun Apteekin Terveyspisteeseen soittamalla (puh. 044 7808547) tai käymällä paikan päällä, niin sovitaan mittaus Sinulle. Palaute mittauksesta voidaan sopia myös annettavaksi puhelimitse, mikäli et pääse paikan päälle. Myös ryhmille!


Katso Youtubesta video:

https://www.youtube.com/watch?v=fkUz4yShV20&feature=player_embedded


Avainapteekki

Avainapteekki

Hyvä asiakkaamme,

Olemme 1.1.2019 alkaen osa Avainapteekit- ketjua.

Vuoden 2019 alusta nykyinen kanta-asiakkuutesi muuttuu Avainasiakkuudeksi. Uudeksi avainasiakkaaksi pääset täyttämällä lomakkeen apteekissa tai www.avainapteekit.fi -sivustolla.

Avainapteekki on lähelläsi

Avainapteekit ovat kaikki yksityisiä suomalaisia apteekkeja. Avainapteekit ovat kehittäneet avainasiakasohjelman, joka palkitsee ostojen keskittämisen huomattavilla eduilla.

Ostohyvitysalennus heti kassalla

Ostot vuodessa  alennus‐% 

50 ‐100 €              1 %
101‐200 €             2 %
201‐300 €             3 %
301‐500 €             4 %
500€>                    5 % 

Avainapteekit pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin ostohyvitystaulukossa.

• Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Ostohyvitystä saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

• Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissasi.

Vaihtuvia tarjouksia

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit‐lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avaintarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekeissa.

Kaikki ostotietosi tallentuvat Avainapteekkien asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta.

Maksuton reseptin uusiminen ja reseptikopio ulkomaanmatkaa varten

Keuruun Apteekin avainasiakkaana saat reseptien uusinnan ja ulkomaankopiot ilmaiseksi (normaalisti reseptien uusinta 2 € per kerta ja ulkomaankopiot 0,20 € per kopio).  Saat myös tietoa sähköpostin tai älypuhelimen  sovelluksen (Minun Apteekkini) kautta tarjouksista ja tapahtumista.


Apteekin Terveyspiste

Apteekin Terveyspiste

APTEEKIN TERVEYSPISTEEN AVAJAISET 7.9.

APTEEKIN TERVEYSPISTEESSÄ tarjotaan matalan kynnyksen sairaanhoitajapalveluita apteekkikäynnin yhteydessä, myös iltaisin ja aikaa varaamatta.

Terveyspisteestä saat laadukasta ja yksilöllistä palvelua aina samalta hoitajalta.  Tarjoamme palveluja sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Sairaanhoitajalla on mahdollisuus konsultoida lääkäriä, joten myös reseptinkirjoitus ja –uusinta on mahdollista.

Sairaanhoitaja, Miia Leppäkangas, pitää vastaanottoa seuraavasti:

 • Maanantaisin klo 9-15
 • Tiistaisin klo 12-18
 • Keskiviikkoisin suljettu
 • Torstaisin-perjantaisin klo 9-15

Ajanvaraus puh. 044 -7808547
Voit kysyä palveluja myös ilman ajanvarausta suoraan apteekissa.

Sähköposti: terveysakseli@gmail.com

Lue lisää Apteekin Terveyspiste-sivuilta.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste julkaistu apteekin verkkosivuilla. 

Euroopan Unionissa tulee voimaan uusi tietosuoja-asetus, GDPR (General Data Protection Regulation) 25.5.2018. Se velvoittaa kaikki esim. henkilörekistereitä pitävät tahot kirjaamaan ja julkaisemaan tietosuojaselosteen. Keuruun Apteekin tietosuojaseloste löytyy näiltä sivuilta. Käy tutustumassa.

GoKeuruu

GoKeuruu

http://gokeuruu.fi/

GoKeuruu on Keurusseudun yrittäjien, yhdistysten ja Keuruun kaupungin yhteinen mobiilisovellus, josta löytyy koko Keuruun tarjonta vain yhden napinpainalluksen alta. Sovelluksesta löytyvät helposti liikuntapaikat, nähtävyydet, yritykset ja palvelut, tapahtumat, ruokapaikat, vapaa-ajan viettomahdollisuudet jne. Mobiilisovelluksen tarkoituksena on palvella kaupungin omia asukkaita, mutta erityisesti matkailijoita löytämään paremmin paikallista tarjontaa ja palveluita.

GoKeuruu-mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi.